فهرست بستن

طرز تهیه کیمچی کاهو کره ای در ۱ ساعت

آخرین مطالب سایت
طرز تهیه کیمچی کاهو کره ای در ۱ ساعت

کیمچی (Kimchi) یا کیمچی کاهو غذای سنتی کره‌ای است که با کاهوی چینی و مواد متنوع دیگری مانند تربچه یا خیار هم تهیه می‌شود. در واقع می‌توان گفت کیمچی غذای اصلی نیست و در کنار غذاهای اصلی سرمیز می‌آید.

شاید بتوانیم بگوییم کیمچی معادل نوعی ترشی است اما کاملا به سبک شرقی و کره‌ای!

اغلب کره‌ای‌ها در طول روز و در کنار دست‌کم یکی از وعده‌های غذایی‌‌شان، این خوراک را مصرف می‌کنند. هیچکدام از کیمچی‌ها مزه مشابهی ندارند و میتوان گفت طعم این خوراکی بسیار پیچیده است که از از دلایل آن میتوان به استفاده از ادویه‌های مختلفی برای تهیه آن بکار می‌رود نام برد.

مواد کیمچی در آب‌نمک خوابانده می‌شوند و به همین دلیل کمی شور است. کیمچی رگه‌هایی از ترشی هم دارد و از سس ماهی برای طعم‌دارکردن آن استفاده می‌شود. بوی تندی از سیر هم در آن به مشام می‌خورد و همین موضوع باعث می‌شود که عده‌ای اصلا مشتاق امتحان‌کردن آن نباشند.در ادامه این مطلب جهت آشنایی با روش تهیه کیمچی کاهو کره ای در سایت با ما همراه باشید.  

مواد لازم برای تهیه کیمچی کاهو

مواد لازم برای تهیه کیمچی

  • مواد لازم برای کیمچی کاهو (کره ای):
  • مواد اصلی
  • کاهو چینی۲ عدد
  • هویج خلالی شده۱ عدد
  • پیازچه 5 سانتی خردشده۵ عدد
  • ترب سفید خلالی شده ۱/۲ عدد
  • آرد برنج۲ قاشق سوپ خوری
  • فلفل تندبه مقدار لازم
  • نمک۱/۲ لیوان
  • فلفل پاپریکا ۵ قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک یا سس سویا ۵ قاشق سوپ خوری
  • زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده ۱۰ حبه
  • شکر سفید یا قهوه ای ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب ۱ لیوان
  • پیاز سفید خلال شده ۱ عدد

طرز تهیه کیمچی کاهو

طرز تهیه کیمچی کاهو کره ای

برای تهیه کیمچی کاهو، ابتدا کاهوها را از وسط و در جهت طول به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، به‌طوری که هیچ‌کدام از قسمت‌ها از انتهای کاهو جدا نشوند. تمامی قسمت‌ها را به‌خوبی با آب شستشو دهید و سپس کاهوها را در یک ظرف بزرگ با آب سرد قرار دهید. نمک را در لابه‌لای برگ‌های کاهو بریزید و مطمئن شوید که تمامی قسمت‌های کاهو به‌خوبی با نمک آغشته شده است. هر نیم ساعت یکبار کاهوها را جابه‌جا کنید تا همه‌جای آن‌ها به‌خوبی به نمک و آب آغشته شود. پس از دو ساعت، کاهوها را با آب سرد شستشو دهید.

یک لیوان آب را با آرد برنج سفید خوب مخلوط کرده و آن را به‌مدت ده دقیقه حرارت دهید. زمانی که ترکیب به جوش آمد، شکر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه بعد ترکیب را از روی شعله بردارید تا سرد شود. پس از سرد شدن ترکیب، به آن سیر له‌شده، زنجبیل، سرکه بالزامیک یا سویا سس به همراه پیاز و پودر فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید. می‌توانید برای این کار از دستکش پلاستیکی استفاده کنید. سپس سایر سبزیجات را به این ترکیب اضافه کرده و هر قسمت کاهو را به‌خوبی به این مواد آغشته کنید. کیمچی آماده‌شده را در ظرف پلاستیکی دربسته قرار دهید.

می‌توانید بلافاصله پس از آماده‌سازی از کیمچی استفاده کنید، اما برای بهترین نتیجه، بهتر است ۱ تا ۲ روز بسته به دمای محیط صبر کنید تا کاهوها به‌خوبی تخمیر شوند. کیمچی کاهو را در ظرف پلاستیکی دربسته در دمای اتاق نگه دارید تا به‌خوبی تخمیر شود و پس از گذشت این مدت، حتماً آن را در یخچال نگهداری کنید.

توجه داشته باشید که کیمچی باید در ظروف پلاستیکی دربسته نگهداری شود تا از ورود هوا جلوگیری شود و فرآیند تخمیر به‌طور کامل انجام شود. همچنین، بهتر است در هنگام آماده‌سازی از مواد تازه و باکیفیت استفاده کنید تا طعم و کیفیت نهایی کیمچی بهتر شود.

کیمچی کاهو به عنوان یک پیش‌غذای سالم و خوشمزه می‌تواند به برنامه غذایی شما تنوع ببخشد. این خوراکی حاوی پروبیوتیک‌های طبیعی است که به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند و از نظر تغذیه‌ای بسیار مفید است. می‌توانید این خوراکی سنتی کره‌ای را با غذاهای مختلف سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سخن آخر

در اصل کشور کره کیمچی رو با سس ماهی و اختاپوس نیز درست میکنند و درآن پودر فلفل فراوانی میریزند اما بدلیل عدم دسترسی به سس ماهی در اینجا به خاطر رنگ واقعی کیمچی از کمی فلفل و به جای اون از پاپریکا استفاده میکنیم که کیمچی زیاد تند نشود.

موادی که برای این حجم کیمچی استفاده شد کلا دوازده دقیقه روی شعله بودند و آماده سازی کیمچی (بغیر از مراحل شستشو) جمعا یک ساعت طول کشید.

امیدواریم از این دستور تهیه کیمچی کاهو کره ای استفاده کرده نوش جان کنید و از آن نهایت لذت را ببرید.

 

منبع: لایفاتک

 

۴ Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *