دوکبوکی یکی از غذاهای بسیار سریع و خوشمزه کرهای است. این غذا در کره جنوبی محبوبیت بسیاری دارد. دوکبوکی علیالرقم خوشمزگی خیلی زیاد، از مواد ساده تهیه میشود و میتوانید با استفاده از مواد در دسترس در خانه، آن را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه آموزش تهیه دوکبوکی در خانه همراه لایفاتک باشید.
مواد لازم جهت تهیه دوکبوکی کرهای
دوکبوکی یک غذای سنتی و محبوب در کره است که به دلیل طعم خوشمزه و سادگی تهیه آن، مورد توجه علاقمندان به غذاهای آسیایی قرار گرفته است. در زیر مواد لازم جهت تهیه دوکبوکی و سس آن را مشاده میکنید.
- آرد برنج: 2 لیوان
- روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب جوش: ۱ لیوان
مواد سس دوکبوکی:
- پیازچه: ۱ دسته
- فلفل چیلی: ۳ قاشق غذاخوری
- آب جوش: ۴ لیوان
- سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- کلم سفید خردشده (اختیاری): ۲۰ گرم
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۳ حبه
- نودل (اختیاری): ۱ بسته
- ماهی خشک (اختیاری): ۵ عدد
- تخم مرغ آبپز: ۳ عدد
طرز تهیه دوکبوکی
جهت تهیه دوکبوکی کرهای در منزل ابتدا در یک ظرف، آرد برنج را با نمک مخلوط نمایید. حال آب جوش را به آرد برنج اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت به دست بیاید.
اکنون برای پخت دوکبوکی، روغن کنجد را در تابهای بزرگ بریزید و به حرارت بیاورید. حال پیازچه را در روغن کنجد سرخ نمایید تا حالتی کمی طلایی بهخود بگیرد. اکنون آرد برنجی که آماده کردهاید را به تابه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نمایید.
مواد سس را به تابه اضافه کنید و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید تا دوکبوکی خوشمزه شما آماده شود.
در روش دیگر پخت دوک بوکی شما میتوانید، در یک کاسه، آرد برنج و نمک را با هم مخلوط کنید. حال به آرد برنجی که در مرحله قبل آماده کردهاید، آب جوش را با آرامی اضافه کنید و همزنی کنید تا خمیری که مانند خمیر پنکیک است به دست بیاید. اکنون یک قابلمه را با آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب آن جوش بیاید. سپس دوکبوکی را به شکل گرد درآورده و در آب جوشدهنده بریزید. آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا دوکبوکیها به سطح آب بیایند.
در همین حین میتوانید مواد سس را آماده نمایید. برای این کار، پیازچه را خرد کرده و در یک قابلمه روغن کنجد را گرم کنید. سپس پیازچه و سیر را به روغن اضافه کرده و برای ۱-۲ دقیقه سرخ کنید. حال به مواد سرخ شده، آب جوش، فلفل چیلی، شکر، سس سویا و رب گوجهفرنگی اضافه نمایید و سپس آنها را با هم مخلوط کنید و برای ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا سس آماده گردد.
نودل، کلم، ماهی خشک، تخم مرغ آبپز و دوکبوکی را به سس اضافه کنید و برای ۷ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا آماده شود. برای سرو، دوکبوکی کره ای را در کاسههای مناسب بریزید و با تزئینات مورد علاقه خود مانند نعنا، پودر کاکائو و … تزئین نمایید.
بعد از تهیه دوکبوکی، آن را در ظروف مناسب سرو کنید. میتوانید دوکبوکی را با نان یا نودل سرو کنید. همچنین، میتوانید ماهی خشک، کلم سفید خردشده و سیر را به عنوان تزیینات بر روی دوکبوکی استفاده نمایید.
برای بهتر شدن طعم دوکبوکی با توجه به ذائقه خود میتوانید از مواد افزودنی دلخواه خود استفاده نمایید. در صورت تمایل به افزودن طعم و مزه بیشتر، میتوانید از ادویههای دیگری مانند زنجبیل و آویشن استفاده نمایید.
مواد لازم برای دوکبوکی قابل تغییر و تنظیم میباشد و شما میتوانید میزان مواد را بر اساس سلیقه خود تعیین کنید. اگر تمایل به دستور دوکبوکی سادهتر، میتوانید برخی از مواد افزودنی را حذف یا کمتر کنید.
توجه داشته باشید که یکی از اجزای اصلی دوکبوکی آرد برنج است. برنج را باید به خوبی خرد کرده و آرد برنج را بهدست آورد. آرد برنج به دوکبوکی بافت چسبنده و لطیفی میدهد. سس سویا و سس گوجهفرنگی دو سس اصلی در تهیه دوکبوکی هستند.
سس سویا عطر و طعم خاصی به دوکبوکی میدهد و سس گوجهفرنگی نیز طعم تازه و ترشی را به غذا اضافه میکند.
توجه نمایید برخی مواد اضافی مانند پیازچه، فلفل چیلی، کلم سفید خردشده و ماهی خشک میتوانند طعم و مزه دوکبوکی را تغییر دهند و به غذا زیبایی بیشتری ببخشند.
دوکبوکی را میتوانید در روغن کنجد سرخ کنید تا به غذا طعم و طراوت بیشتری ببخشید. این مرحله باعث ایجاد یک پوسته شکرین و چسبنده در دوکبوکی خواهد شد. پساز پخت دوکبوکی، میتوانید آن را با مواد تزیینی مانند ماهی خشک، کلم سفید خردشده، سیر و نان سرو کنید. این تزیینات به ظاهر و طعم دوکبوکی جذابیت بیشتری میبخشند.
شما میتوانید علاوه بر نان، دوکبوکی را با نودل یا برنج نیز سرو نمایید. این باعث تنوع در مصرف و لذت بیشتر از دوکبوکیهای خوشمزه شما خواهد شد.
امیدواریم از پخت دوکبوکی کرهای و خوردن آنها لذت ببرید و در ادامه صفحه اصلی سایت لایفاتک را دنبال نمایید. همچنین اگر به غذاهای کرهای علاقه دارید میتوانید مطلب طرز تهیه کیمچی کاهو را نیز بخوانید.
منبع: لایفاتک
۱ Comments
خوشمزه به نظر میاد