کیمچی یک از انواع ترشی کرهای محسوب میشود که کرهای ها آن را در کنار غذای خود میل میکنند. کیمچی انواع مختلفی دارد که یکی از آنها کیمچی خیار است. در ادامه اموزش کیمچی خیار با لایفاتک همراه باشید.
کیمچی چگونه درست میشود؟
کیمچی از طریق تخمیر لاکتیکی در آب نمک، درست به همان روشی که کلم ترش و خیار شور عمل درست میشود، تولید میشود. این ترشی یکی از مخلفات سنتی کرهای به حساب میآید که اجزای آن معمولا شامل ترکیبی از سبزیجات، سیر، زنجبیل، فلفل چیلی، نمک و سس ماهی است.
هرچند که گاهی هویج، تربچه، خیار و پیازچه بهعنوان دیگر سبزیجات پایه این ترشی مورد استفاده قرار میگیرند. اما کاهو چینی رایجترین مدل سبزیجاتی است که برای تهیه آن به کار میرود. کیمچی از غذاهای اصلی کرهایها میباشد و آنها اعتقاد دارند هر جا فردی کرهای باشد، باید این غذا هم روی سفرهاش دیده شود.
کیمچی سرشار از مواد مغذی مانن: ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، فولات، بتا کاروتن، کولین، پتاسیم و کلسیم است. گفتنی است که کیمچی انواع مختلفی دارد که در اینجا قصد آموزش کیمچی خیار را داریم.
مواد لازم برای تهیه کیمچی خیار
کیمچی خیار بسیار خوشمزه ، خنک ، تند و ترد با طراوت است و یک کیمچی عالی برای تهیه آن در زمانی است که خیارها در فصلی قرار دارند نیازی به تخمیر کیمچی نیست . می توانید این غذا را فوراً میل کنید. میتوانید مواد لازم برای تهیه کیمچی خیار را در پایین مشاهده نمایید.
- خیار: ده عدد
- سیر خورده شده : چهار حبه
- نمک: دوقاشق غذا خوری
- هویج متوسط: یک عدد
- پیاز خلالی شده: یک عدد
- فلفل قرمز تند: نصف قنجان
- پیازچه خلالی شده :20 عدد
- سس ماهی : سه قاشق غذا خوری
- شکر : یک قاشق غذا خوری
- آب: 1/4 فنجان
- کنجد سفید سرخ شده : یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیمچی خیار
برای تهیه یک کیمچی خیار خوب و خوشمزه در خانه ابتدا خیارها را به خوبی بشویید و سپس با برش دادن آنها از طول دو بار در گوشه های راست ، 1/2از یک انتهای آن ، برش های خود را درست کنید، بنابراین قسمت های خیار هنوز در انتها به یکدیگر متصل هستند.
سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار بریزید و حالا داخل و خارج آن ها را نمک بپاشید تا کاملاً نمکی شوند. سپس آنها را برگردانید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بماند.
اکنون خیارها را چند بار در آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود. سپس خیار ها را آبکش کنید و کنار بگذارید. حال ترکیب پیازچه، هویج، فلفل، سس ماهی، شکر و دانه های کنجد را در یک کاسه بزرگ بریزید و با یک قاشق چوبی به خوبی مخلوط نمایید. چاشنی را دربرش های خیار قرار دهید.
اگر ترجیح میدهید که خیارها کمی بیشتر تخمیر شوند، ظرف را بگذارید چند روزی در دمای اتاق بماند تا بو و طعم ترش آن گرفته شود. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که کیمچی خیار را باید سرد سرو کرد.
میتوانید یک ظرف برنج در کنار آن قرار دهید و از خوردن آن لذت ببرید.
کیمیچی یک چاشنی کرهای است که در کنار غذا سرو میشود و خواص فراوان دارد. کرهای ها به این چاشنی علاقه فراوان دارند و حتی به آن با دید یک غذای کامل نگاه میکنند.
اگر بخواهیم معادلی برای کیمچی و انواع آن در غذاهای ایرانی پیدا کنیم شاید بهترین نمونه و نزدیک ترین نمونه به آنها انواع ترشیجات و شورهایی باشد که ما در سر سفریمان مصرفغ میکنیم. اما با این وجود طعم کیمچی بسیار متفاوتتر و خاص تر از ترشیج ها و شور های ما است. به هر حال پیشنهاد میکنم حتی اگر زیاد به غذاهای خارجی و بین المللی علاقه ندارید حتماً یک بار انواع کیمچی را در کنار غذاهای خود مصرف کنید.
منبع: لایفاتک