فهرست بستن

طرز تهیه کیمچی کاهو کره ای در ۱ ساعت

طرز تهیه کیمچی کاهو کره ای در ۱ ساعت

کیمچی (Kimchi) یا کیمچی کاهو غذای سنتی کره‌ای است که با کاهوی چینی و مواد متنوع دیگری مانند تربچه یا خیار هم تهیه می‌شود. در واقع می‌توان گفت کیمچی غذای اصلی نیست و در کنار غذاهای اصلی سرمیز می‌آید.

شاید بتوانیم بگوییم کیمچی معادل نوعی ترشی است اما کاملا به سبک شرقی و کره‌ای!

اغلب کره‌ای‌ها در طول روز و در کنار دست‌کم یکی از وعده‌های غذایی‌‌شان، این خوراک را مصرف می‌کنند. هیچکدام از کیمچی‌ها مزه مشابهی ندارند و میتوان گفت طعم این خوراکی بسیار پیچیده است که از از دلایل آن میتوان به استفاده از ادویه‌های مختلفی برای تهیه آن بکار می‌رود نام برد.

مواد کیمچی در آب‌نمک خوابانده می‌شوند و به همین دلیل کمی شور است. کیمچی رگه‌هایی از ترشی هم دارد و از سس ماهی برای طعم‌دارکردن آن استفاده می‌شود. بوی تندی از سیر هم در آن به مشام می‌خورد و همین موضوع باعث می‌شود که عده‌ای اصلا مشتاق امتحان‌کردن آن نباشند.در ادامه این مطلب جهت آشنایی با روش تهیه کیمچی کاهو کره ای در سایت با ما همراه باشید.  

مواد لازم برای تهیه کیمچی کاهو

مواد لازم برای تهیه کیمچی

مواد لازم برای کیمچی کاهو (کره ای):

مواد اصلی

کاهو چینی۲ عدد

هویج خلالی شده۱ عدد

پیازچه 5 سانتی خردشده۵ عدد

ترب سفید خلالی شده ۱/۲ عدد

آرد برنج۲ قاشق سوپ خوری

فلفل تندبه مقدار لازم

نمک۱/۲ لیوان

فلفل پاپریکا ۵ قاشق غذا خوری

سرکه بالزامیک یا سس سویا ۵ قاشق سوپ خوری

زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذا خوری

سیر رنده شده ۱۰ حبه

شکر سفید یا قهوه ای ۲ قاشق سوپ خوری

آب ۱ لیوان

پیاز سفید خلال شده ۱ عدد

 

طرز تهیه کیمچی کاهو

طرز تهیه کیمچی کاهو کره ای

کاهوها را از وسط و در جهت طول به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و دقت نمایید هیچکدام از قستها از انتهای کاهو جدا نگردند. همه قسمت‌ها را بخوبی با آب بشویید و سپس در یک ظرف بزرگی کمتر از نصف آب  سرد بریزید و کاهوها را داخل آن بگذارید نمک را در لابلای برگ‌های کاهو بریزید بطوری که مطمئن شوید همه جای کاهو به نمک آغشته گشته باشد. هر نیم ساعت یکبار کاهوها را این رو به آن رو کنید تا همه کاهوها به نمک و آب آغشته شوند. پس از دو ساعت کاهوها را خوب با آب سرد شستشو دهید.

یک لیوان آب را به آرد برنج سفید بخوبی مخلوط کرده و آن را ده دقیقه حرارت دهید. زمانیکه که ترکیب به جوش آمد شکر را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه بعد ترکیب را از روی شعله برداربد تا سرد شود. بعد از اینکه این ترکیب سرد شد به آن سیر له شده ، زنجبیل، سرکه بالزامیک یا سویا سس به همراه پیاز و پودر فلفل قرمز و پودر پاپریکا را اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید(میتوانید برای اینکار دستکش پلاستیکی استفاده کنید). سپس سایر سبزیجات را در آن ریخته و پس از ترکیب کردن ِ هر قسمت کاهو را به این مواد کاملا آغشته نموده و کیمچی آمده شده را در ظرف پلاستیکی در بسته بریزید.

می‌توانید بلافاصله بعد از آماده سازی از آن کیمچی استفاده کنید اما برای گرفتن بهترین نتیجه باید ۱ تا ۲ روز بسته به دمای محیط کاهوهای آغشته به مواد صبر کنید. کیمچی کاهو را در طرف پلاستیکی دربسته‌ بگذارید تا در دمای اتاق به خوبی تخمیر شود و بعد از گذشت این مدت حتما باید کیمچی در ظرف در بسته‌ای در یخچال نگهداری گردد.

سخن آخر

در اصل کشور کره کیمچی رو با سس ماهی و اختاپوس نیز درست میکنند و درآن پودر فلفل فراوانی میریزند اما بدلیل عدم دسترسی به سس ماهی در اینجا به خاطر رنگ واقعی کیمچی از کمی فلفل و به جای اون از پاپریکا استفاده میکنیم که کیمچی زیاد تند نشود.

موادی که برای این حجم کیمچی استفاده شد کلا دوازده دقیقه روی شعله بودند و آماده سازی کیمچی (بغیر از مراحل شستشو) جمعا یک ساعت طول کشید.

امیدواریم از این دستور تهیه کیمچی کاهو کره ای استفاده کرده نوش جان کنید و از آن نهایت لذت را ببرید.

 

منبع: لایفاتک

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *