شب یلدا نزدیک است و همانطور که میدانید، هندوانه نمادی از این شب بهشمار میآید. در این مطلب، روش ساده و زیبایی برای تزیین هندوانه شب یلدا آموزش داده شده که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
وسایل موردنیاز
- یک عدد هندوانه بیضی شکل
- ماژیک
- چاقوی تیز کوچک
- قاشق بزرگ
- چاقوی بزرگ
- دو حبه انگور سیاه
- خلال دندان
- پاستیل به شکل ماهی
طرز تهیه
- هندوانه را بشویید و خشک کنید.
- یک سوم هندوانه را به صورت اریب برش دهید و کنار بگذارید.
- بخش بزرگتر هندوانه را بهصورت ایستاده روی سطح صاف قرار دهید. با استفاده از ماژیک، دهان و چشمهای کوسه را روی پوست هندوانه نقاشی کنید.
- با استفاده از چاقو، قسمت داخلی دهان را برش بزنید.
- یک لایه نازک از پوست سبز را در بخش دندانها برش دهید تا سفید شوند.
- با استفاده از قاشق بزرگ، بخش داخلی هندوانه را خالی کنید و حدود ۷ سانتیمتر از انتهای آن را دستنخورده بگذارید.
- با قاشق توپی مخصوص بستنی، چشمهای کوسه را درآورید و درون گودالها یک حبه انگور سیاه قرار دهید.
- از بخش کوچک هندوانه که کنار گذاشتهاید، یک مثلث برای باله کوسه ببرید و با استفاده از دو خلال دندان، آن را در پشت هندوانه ثابت کنید.
- برشهای مکعبی از بخشهای داخلی هندوانه تهیه کرده و آنها را داخل دهان کوسه قرار دهید.
- پاستیلهای به شکل ماهی را در میان برشهای هندوانه قرار دهید و اطراف آن را به سلیقه خود تزیین کنید.
در ویدئوی زیر می توانید تمامی مراحل یاد شده را تماشا کنید.